Finner nye kunder din bedrift på nettet?

Innkjøpere og forbrukere benytter søkemotorer som Google og Kvasir vesentlig mer enn nettannonser for å finne informasjon om produkter og tjenester. Allikevel er mange bedrifters nettsted ikke klargjort eller optimalisert til å presentere bedriften godt gjennom søkemotorene. Activio har kompetansen som skal til for å gi din bedrifts nettsted høy synlighet i søkemotorene.

Hvorfor søkemotoroptimalisering?

Ved å optimalisere din bedrifts nettsted for søkemotorer oppnår nettstedet bedre plassering i søkemotorenes resultatlister. Dette fører til at nye og gamle kunder lettere finner frem til bedriften gjennom nettet. Resultatet er økt trafikk og flere kunder på bedriftens nettsider – og dermed mulighet for økt salg.

Innenfor en del markeder konkurrerer aktørene intenst om å oppnå best plassering i søkemotorene. Dette fordi man erfarer at topp plassering i søkemotorene bringer flere kunder til bedriftens nettsted og økt salg. Innenfor andre forretningsområder er det fremdeles mindre oppmerksomhet om hvilke muligheter som søkemotor optimalisering gir for økt omsetning.

Hvordan oppnå topp plassering i søkemotorene?

Det er en rekke forhold som styrer hvilken rangering din bedrifts nettsted oppnår i søkemotorenes resultatlister. En rekke av disse forhold styrer bedriften selv i kraft av å kontrollere bedriftens nettsted. Andre faktorer har dere ikke kontroll over. Dette inkluderer hvordan konkurrentene søkemotoroptimerer sine nettsted samt hvilke metoder og algoritmer som søkemotorene benytter for å rangere nettsted mot hverandre.

Hva kan Activio gjøre for din bedrift?

Activio besitter kompetanse om hvordan nettsted kan oppnå gode plassering i søkemotorenes resultatlister. Vi kan gi råd og arbeide sammen med dine ansatte for å gjennomføre tiltak som sikrer at din bedrift oppnår bedre plassering i søkemotorene, større trafikk og flere potensielle kunder på bedriftens nettsted.

Vi gjør gjerne en vurdering av hvilke resultater søkemotor optimalisering kan gi for din bedrifts nettsted. Ta kontakt i dag slik at vi kan bidra til at din bedrift oppnår bedre eksponering og besøk av flere potensielle kunder på bedriftens nettsted.