Markedsføring i søkemotorer og på Internett

80 prosent av alle nordmenn bruker nå Internettet daglig i følge en undersøkelse gjort av TNS Gallup. En stor del av disse benytter nettet for å finne informasjon om varer og tjenester for egen eller arbeidsgivers bruk. Internettet har et stort potensiale for kommunikasjon med nye og gamle kunder og for å skape oppmerksomhet rundt merker, produkter og tjenester. Oppnår din bedrifts nettsted den eksponering og det antall besøkende som dere ønsker?

Søkemotorene leverer potensielle kunder til din bedrifts nettsted

Søkemotorene er et naturlig startpunkt for personer som ønsker informasjon om produkter og tjenester. Personer som ankommer din bedrifts nettsted gjennom søkemotorene er prekvalifisert som interessert i informasjon om din bedrifts tilbud. Dette er personer som er mottagelige for informasjon og påvirkning. Søkemotoroptimalisering av din bedrifts nettsted resulterer i flere besøkende som aktivt søker informasjon om din bedrifts produkter og tjenester.

Muligheter og begrensninger

Markedsføring gjennom søkemotorer leder personer som søker informasjon relatert til din bedrifts produkter og tjenester frem til ditt nettsted. Dette er søkemotorenes idé og hovedoppgave. Søkemotorene er imidlertid mindre egnet for merkevarebygging ovenfor forbrukere. For dette gir annonser på sosiale medier og nettaviser sammen med søkemotoroptimalisering et bedre resultat.

Gjentatt eksponering av ditt budskap

God plassering i søkemotorene sikrer at nye og gamle kunder stadig støter på din bedrifts nettsider ved bruk av søkemotorene. På den måten bekreftes inntrykket av din bedrift som en sentral aktør innenfor bransjen og sjansen for besøk på ditt nettsted stiger.

Annonsering i søkemotorene

Annonsering i søkemotorene gir nye muligheter for eksponering og markedsføring. Denne typen annonsering er ofte et godt suplement til god rangering i søkemotorenes resultatlister.

Activio kan bistå din bedrift i markedsføring i Google og andre søkemotorer

Med bakgrunn i din bedrifts behov og utgangspunkt finner vi frem til de tiltak som vil gi ønsket effekt for dere. Vi kan ta ansvar for markedsføring av din bedrift og din bedrifts produkter i søkemotorene. Ta kontakt i dag for en samtale om hvordan vi kan bistå dere.